В початковій школі Пасічнянська визначили переможців Шкільного бюджету участі

Учні початкової школи стали пілотними учасниками конкурсу проєктів Шкільного бюджету участі не тільки в Івано-Франківській громаді, а й в Україні. Спільно з вчителями та батьками вони вчилися бути лідерами позитивних змін у своїй школі і звичайно справилися на відмінно!

Всього на Шкільний бюджет участі було подано 4 проєкти. Для найменших вирішили провести презентацію і голосування одночасно, аби діти одразу визначилися щодо проєкту, який їм найбільше сподобається.

Команди авторів проєктів виступили перед школярами з презентаціями і закликом підтримати саме їхній проєкт. Хтось розповідав про переваги віршами, хтось влаштував танець, а дехто відеопрезентацію з веселою музикою. Голосуючі підтанцьовували і підспівували. Кожен проєкт отримав свій колір: зелений, блакитний, рожевий та жовтий, тож школярі голосували кольоровими картками відповідно до кожного проєкту. Проголосувати можна було тільки за 1 проєкт. Саме голосування відбувалося прозоро та на очах у авторів і вчителів, кожен учень залишав картку на столі відповідного кольору. Як же активно діти вболівали за свої проєкти. Просили голосувати.

В залі лунало: «Жовтий!» «Рожевий» «Голосуй за зелений!» «Підтримай синій»…

Отже, вітаємо:

-        команду авторів проєкту «Полікарбонатний купол» - 107 голосів

-        команду авторів проєкту «Мотузковий парк» - 92 голоси

Всього в голосуванні взяли участь 262 учні.

В Шкільному бюджеті участі переможцями є всі учасники: автори, голосуючі, команда підтримки, батьки, вчителі, директорадже за весь час навчання всі проявили себе активними творцями розвитку своєї школи!

А ми готові ділитися досвідом проведення Шкільного бюджету для найменших школярів, адже вони не менш активні за старшокласників.

Будьте лідерами добрих змін не тільки своєї школи, а й громади!

 

Галерея